Alle kan være med på Sykle til jobben-aksjonen og ALL aktivitet kan registreres! Fra 19.april og frem til og med 17.juni kan du konkurrere sammen med flere tusen andre om å samle aktivitetspoeng i kampen om mange flotte premier! Her er det ikke om å gjøre å ha flest poeng, men å ha nok. Klarer du poengkravene underveis kan du nemlig vinne flotte reiser i Norge med overnatting hos Scandic Hotels, knalltøffe sykler fra Merida, pulsklokker fra Polar, trening- og fritidstøy fra Craft og mye, mye mer!

Du kan delta alene eller på lag med opptil 5 personer. Aktivitetene din registrere du enkelt via nettsiden www.sykletiljobben.no eller via appene Strava og Endomondo. Og ja, ALL aktivitet gir poeng, også andre ting enn sykling og på andre tidspunkt enn til og fra jobb.    

I flere kommuner i Hordaland og ellers i landet er det gratis å bli med på årets aksjon. I følgende kommuner har nemlig kommunen allerede spandert deltakelse på sine innbyggere og arbeidstakere: Bergen, Askøy, Os, Fjell og Lindås. For info om øvrige gratiskommuner se her: http://www.sykletiljobben.no/p/24816/gratiskommuner.

Påmeldingen er allerede godt i gang, så bli med du også: www.sykletiljobben.no.