Onsdag 5. november var det duket for prøvekjøring av elsykkel for ansatte i bedriftene i Folke Bernadottes vei 38. I lunsjen, etter en appell fra administrerende direktør i Nordea, Jørund Vandvik, som selv er ivrig syklist, fikk de ansatte høre om elsykkelens potensial som et bærekraftig alternativ og helsefremmende alternativ til bilkjøring. Sykkelsjefen i Bergen kommune, Einar Grieg, snakket om sykling i Bergen.

Etter lunsjen prøvekjørte ansatte utenfor hovedinngangen. En prøvekjøring er det beste argumentet for elsykkel, og viser at elsykkel kan være et alternativ, selv for de som aldri hadde forestilt seg selv på sykkelsetet til jobben. Resultatet ble 100 prøveturer på 12 forskjellige elsykler og mangfoldige elsykkelsmil.

Takk til G-Sport Bergen Storsenter og BoA sykler som stilte med sin ekspertise på elsykkel og elsykler til prøvekjøring.

Aktivitetene hos prøvekjørepartnerene tilpasses behov og gjennomføres av Naturvernforbundet og prøvekjørepartneren. Dersom din bedrift er interessert i et liknende opplegg, ta kontakt.

Kjenn på følelsen av et sunnere, friere og mer miljøvennlig liv.